Ukategorisert

Velkommen til Join Game Bloggen

Da er vi i gang! Vi i JoinGame styret ønsker å holde dere oppdater på hva som skjer mellom Workshops. Styrearbeidet består hovedsaklig i å lese og sende store mengder mail med mange mottakere, men dette fører jo tidvis til konkrete resultat som burde formidles. For å dele dette ble bloggen et naturlig format. Nettsiden vår er omfattende, men er ikke i nåværende form en god arena for dialog og mer uformelle oppdateringer. Så, velkommen til Join Game Bloggen.

Alle skal jo ha sin egen blogg nå. Selv om bloggen ble erklært død av Wired allerede i høst, spretter de opp fremdeles. Vi har fått med oss at Twitter er den egentlige hyperbølgen å henge seg på, når astronauter skal Twitre fra rommet burde vi også gjøre det – men en ting av gangen. En innsikt kom iallefall ganske fort: storhetstiden for forum er dessverre forbi, og få ting er så triste som ubrukte og tomme forum.

Vi tar derfor ned JoinGame forumet, og kommer til å bruke denne bloggen som hovedkanal for diskusjon og innspill. Styret kommer til å blogge her om hva som skjer med JoinGame, men også om ting som engasjerer oss og som vi jobber med. Om du ønsker å ha en gjesteartikkel, er det bare å ta kontakt med oss på play@joingame.org

Workshop VI underveis

I dag sendte vi ut en liten teaser-mail for å minne om oppdateringer og fastlagte ting i programmet. Temaet for JoinGame workshop VI er “Spill som audiovisuell opplevelse” med fokus på hvordan lyd og bilde gir en god spillopplevelse. Det ser ut til å bli en spennende Workshop med en estetisk vinkling som kanskje har vært litt for fraværende i tidligere Workshops. Vi har flere internasjonale presentører (bl.a. Jory Prum med Studio Jory og Kellee Santiago fra That Game Company), i tillegg til lokal ekspertise og erfaringer som f.eks.Rune Spaans, Espen Gangvik (TEKS) og Ole Goethe (Gloomshade). Mer info, oppdatert program og påmelding er tilgjengelig på nettsidene våre.

Erfaringer fra tidligere Workshops har gjort at vi har spisset programmet og lagt inn mer tid til tilbakemeldinger, og mulighet til å mingle med de andre deltagerne. Disse Workshop dagene går jo så altfor fort, og hver gang føles det som om det er noen man skulle ha pratet mer med. Vi har mange spennende presentasjoner, men vi er også klar over at kontakten og praten over en kaffe kan være like viktig for noen.

Gleder oss til å møtes igjen, ikke minst utpå kvelden når Norwegian Game Awards går av stabelen.

Reklamer

Diskusjon

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: