Ukategorisert

JoinGame videre

Neste JoinGame-workshop den 28.oktober er rett rundt hjørnet, men visste du at workshop XI den 24. november i Trondheim blir den foreløpig siste?

Prosjektperioden med støtte til JoinGame fra Forskningsrådet er i ferd med å gå ut, for denne gang. I året som kommer er det mulighet for JoinGame å søke om mer midler, men når 2010 er over settes JoinGame-aktivitetene på pause. Vi vet at svært mange har satt pris på ressursnettverkets aktiviteter og de mulighetene JoinGame har skapt for å opprette nye kontakter og samarbeidsmuligheter. Derfor er både styret og de ansvarlige for daglig drift i gang med å jobbe for videreføring av JoinGame.

For JoinGame WSXI har vi valgt temaet «Blandet drops» fordi vi ønsker at dere som er medlemmer i JoinGame skal komme med forslag til bidrag. Om det så er deg selv eller andre du vil anbefale, eller bestemte tema du vil vi skal ta opp, send oss en e-post på play [a] joingame.org. At det er plass til alle forslag kan vi ikke garantere, men det er plass til mange.

Denne annonseringen er sendt ut på e-post i tillegg til at den ligger JoinGame-bloggen som vi har børstet støv av for anledningen. Her må dere gjerne legge igjen kommentarer, reaksjoner, eller forslag til WSXI hvis dere vil dele dem med flere. 

Til alle som har meldt dere på den nå smekkfulle workshopen på Permanenten i Bergen 28.oktober – vel møtt! Husk at vi åpner lokalene for registrering og mingling kl 9:30. Les mer på: http://workshop.joingame.org/ (hvis noen mot formodning ikke kan komme likevel, vær grei å gi oss en lyd, for vi har venteliste).

Da venter vi spent på forslag til foreløpig siste JoinGame-workshop, men foreløpig gleder vi oss aller mest til spillworkshop i naborommet til Press Play-utstillingen.

Reklamer

Diskusjon

En kommentar om “JoinGame videre

  1. Sjekk forøvrig JoinGames LinkedIn-gruppe: http://www.linkedin.com/groups?mostPopular=&gid=3664329

    Skrevet av KataMaren | 29. oktober 2010, 15:06

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: