Tema: JoinGame

Har du en solskinnshistorie til JoinGame?

Foreløpig siste JoinGame-workshop er over, og vi trenger deres hjelp for å få lov til å fortsette.

Siste halvdel av dette innlegget er en oppsummering av JoinGame Workshop XI med tema blandet drops, men først har vi en appell. Som alle som har deltatt på JoinGame-workshops vet, er kanskje pausene og middagen viktigst. Da foregår idéutveksling, kontakter opprettes og vedlikeholdes, og kanskje plantes en spire til et samarbeid. Noen ganger ser vi helt konkrete resultater ved at prosjekter starter opp som følger av møter på JoinGame, eller at noen gjør nyansettelser. Vi vet at JoinGame utfyller en viktig rolle, og at det er en mengde små og store solskinnshistorier fra nettverkets historie der ute. Nå trenger vi dem til rapporten, for at vi skal få holde på i flere år fremover!

Send oss alt smått og stort av relevanse til play [a] joingame.org. Har du f.eks. publisert en artikkel eller et spill som kan knyttes til nettverkets virksomhet, møtt noen du senere ansatte, har du inngått samarbeid eller startet et prosjekt, eller lignende, vær så snill å gi oss beskjed. Alle monner drar.

Om workshopen på Nova kino onsdag 24.11: På forhånd inviterte vi medlemmene til å bidra med ønsker, og resultatet ble en rekke inspirerte og engasjerte innslag. I kinosalen på Nova ble det gjort rede for status på spillsatsningen etter dataspillmeldingen, vi fikk høre om spill til helseforemål, om forbrukerperspektivet og om spillblogging. Noen av NTNUs forskningsprosjekter på dataspill ble presentert, samt forskning på lyd i spill og theorycrafting. Vi ble kjent med det pervasive spillet Nuclear Mayhem knyttet til undervisningen på HiNT, samt Vostopia.com og Norwegian Game Awards. Blant annet bidraget som satte spørsmål ved spillgrafikk som kunst, engasjerte deltakerne til diskusjon i plenum.

Arrangementet hadde rundt 60 påmeldte, og mange ble med videre til middag etterpå. Alt i alt ble det en verdig avslutning på JoinGame så langt. Video og presentasjoner kan forøvrig sees på JoinGames hjemmesider (krever innlogging): http://tinyurl.com/373cy72.

Tenk gjennom hva JoinGame har betydd for deg/dere, og send oss e-post på play [a] joingame.org.

Vennlig hilsen JoinGame-staben, Alf Inge Wang og Maren Agdestein.

Reklamer

Diskusjon

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: