Gjesteblogging

Har du noe på hjertet?

Du som medlem i JoinGame-nettverket inviteres herved til å gjesteblogge på denne bloggen. Det er mye som rører seg i spill-Norge, og en av måtene vi vil synliggjøre det på er via bloggen vår.

Du får: muligheten til å nå ut til mange, til å få innspill og kommentarer fra JoinGame-medlemmer og andre som leser bloggen.

Del av kunnskap, refleksjoner og erfaringer som andre kan ha god nytte av. Kanskje vil du skrive et reisebrev fra en konferanse? Kanskje vil du fortelle om hva som inspirerer deg i arbeidet med å lage dataspill? Kanskje har du gode erfaringer med et verktøy eller et teoretisk perspektiv? Da ønsker vi oss et blogginnlegg fra deg. En ting ber vi om, og det er at du blogger som person og ikke som representant for en bedrift som skal fremme et produkt e.l. Med det mener vi at bloggen ikke skal brukes til ren kommersiell promotering.

Vi forbeholder oss retten til å redigere i blogginnlegg for økt lesbarhet, eksempelvis ved å legge inn underoverskrifter, heve ut punkter, og rette opp i skrivefeil. Rent prinsipielt må vi operere med et visst kvalitetsnivå på gjesteblogginnleggene som publiseres, de som evt blir avslått skal få begrunnelse. Og la det være sagt: send gjerne inn gjesteblogginnlegg som er ment å provosere og skape debatt!

Planen er å ha gjesteblogginnlegg 1-2 ganger i måneden, litt avhengig av responsen hos dere. Får vi enorm respons, må vi finne et system for køordning, men det tar vi som det kommer.

Tar du utfordringen? Gi en lyd på post [a] joingame dot org om tema, så tar vi kontakt og gir deg skrivetilgang.
Vennlig hilsen,
Kristina Halvorsen
Kommunikasjonsansvarlig og bloggredaktør i JoinGame

Reklamer

Diskusjon

Tilbakesporinger (Trackbacks/Pingbacks)

  1. Tilbaketråkk: – Men jeg har da aldri drept noen « JoinGame for spill-Norge - 27. september 2011

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: