Nyheter, Reisebrev

JoinGame på plass i San Francisco

Alf Inge Wang er leder i JoinGameUndertegnende har i år tatt turen til Game Developer Conference 2012 (GDC2012) som arrangeres hvert år i San Francisco. GDC samler spillutviklere fra hele verden, som gjør det mulig å suge til seg ny kunnskap, vise frem egne spill/teknologi og kanskje aller viktigst knytte nye kontakter.  I år reiser jeg med 3 hatter på GDC. Jeg reiser på vegne av NTNUs forskningsprogram på dataspill, på vegne av JoinGame og på vegne av Mobitroll, som er et spin-off selskap som skal vise frem spillteknologi utviklet på NTNU. Men uavhengig av hvilken hatt jeg har på meg er målet det samme – å lære og få nye impulser, å promotere spill-Norge, og danne nye relasjoner.

Selve GDC begynner ikke på alvor før på onsdag, men i morgen (mandag) er det både tutorials og såkalte summits. I år blir det ekstra spennende ettersom det er over 20 personer som reiser over fra Norge for å vise fram hva Norge har å by på innen dataspill. Mer om dette senere.

Market street i San Francisco

Turen til San Francisco ble ikke helt etter planen i år. Det som skulle være en grei tur som startet i Trondheim på lørdag morgen og skulle avsluttes i San Francisco på lørdag kveld gikk ikke helt etter planene. Ettersom Continental og United slo seg sammen til et selskap på lørdag, fikk de store problemer med datasystemene sine. Dette førte til 1 times forsinkelse på flighten over dammen, mange timer forsinkelse ved immigrasjon og enda flere timer forsinkelser ved transfer-desk. 5-6 timer i kø kan være en stor prøvelse om enhver. Heldigvis traff jeg tre kjekke karer fra Artplant (Jack, Jørgen og Trond) som fikk en selsom opplevelse til å bli både interessant og lærerikt.

Ca en 1/2 dag etter planen er jeg på plass i San Francisco og ser fram til en spennende uke på GDC!

– av Alf Inge Wang, leder i JoinGame

Takk til NTNUs forskningsprogram som støtter GDC-turen økonomisk

Reklamer

Diskusjon

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: