Reisebrev

GDC 2012: Onsdag 7. og torsdag 8. mars

Inngang til messeområdet

De siste dagene har vært “super-busy” slik at det har ikke blitt tid til å skrive så mye på bloggen. Onsdag var startskuddet for den virkelige GDC-konferansen da de store massene med spillutviklere strømmer til San Francisco. I praksis betyr dette at konferansen for utviklere åpner med mange samtidige ”tracks” i mange tema, at Expo-delen åpner,  samt ”awards” og ”parties” over an lav sko. Jeg har tilbragt både onsdag og torsdag sammen med resten av den norske delegasjonen her på Expo. Norge har i år sin største deltagelse med mange firma som viser seg fra sine beste sider. Norge er representert med et eget bord på den ”Nordic pavillion”. I tillegg har de største spillrelaterte firmaene egne stands eller har stands hos andre samarbeidspartnere som Vostopia, Artplant, FunCom og ARM.

Norske standen

Den norske standen har vært godt besøkt av nysgjerrige folk fra hele verden som vi se hva Norge og dataspill har til felles. Dette har vært en spennende opplevelse for flere som har gjort dette for første gang. Den norske standen har vært mulig igjennom iherdig innsats fra Produsentforerningen med støtte fra NFI – som også har vært godt synlig på GDC.

Norsk deltakelse på GDC

Onsdag kveld var det duket for nordisk-party – som er et av de mest beryktede GDC-parties. Partiet gav en unik mulighet til å knytte nye kontakter og ”have fun”! Partiet var i år sponset av FunCom, som gjorde det spesielt fint å være nordmann.

GDC Expo

Mer informasjon om norsk innsats på GDC finner du på NFI sine websider.

Reklamer

Diskusjon

2 kommentarer om “GDC 2012: Onsdag 7. og torsdag 8. mars

 1. Hei DRFINGE

  Veldig hyggelig og fint å lese din dekkning av Norges deltagelse på GDC. Alle vi som var der har hatt stor glede av de mulighetene dette har gitt oss. Men jeg er nødt til å rette litt på din referanse anngående hvem som gjorde det hele mulig. Innovasjon Norge har ikke støttet standen. Den kom til etter initiativ og finansiering fra Produsentforeningen, i samarbeid med de andre nordiske foreningene, og med delvis økonomisk støtte fra Norsk Filminstitutt. Det er Tinka Town (Ravn Studio) og Jørgen Tharaldsen (Artplant) i Produsentforeningen som i hovedsak har stått på for å få det hele til, og de har gjort en fantastisk innsats 🙂

  Skrevet av Tom Manshaus | 13. mars 2012, 20:29
  • Hei Tom.
   Takk for viktig poengtering.. Har gjort et forsøk på å rette opp feilen i artikkelen… Enig at Tinka og Jørgen skal ha en stor takk for at dette ble mulig!!! Kjempebra!

   Skrevet av drfinge | 14. mars 2012, 11:42

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: