Nettmøte

Møt Kellee Santiago i nettmøte mandag 16.4

Kellee Santiago er en av grunnleggerne av ThatGameCompany, som står bak kritikerroste spill som Journey, Flower og Flow. Nå er hun aktuell i nettmøte den 16.4.

JoinGame arrangerer sitt første nettmøte i samarbeid med VG.no, i tilknytning til Workshop XIII. Mandag den 16. april kl 17.00 norsk tid sitter Santiago klar ved sin laptop i California kl. 08.00 lokal tid. I en time vil Santiago svare på spørsmål. 

Alt du behøver for å delta i nettmøtet er en laptop påkoblet Internett, en fungerende nettleser og lenken til nettmøtet.

Rune Fjeld Olsen i VG.no vil fungere som vert i løpet av nettmøtet, ved at han løpende markerer aktuelle spørsmål for Santiago så det blir en god blanding.

Husk: For ordens skyld ønsker vi at JoinGame-medlemmene stiller spørsmålene med nøkkelordet JOINGAME, så blir det enkelt å sile ut disse i intervjuprosessen. Slik: «JOINGAME: spørsmåltilsantiago».

Så om du deltar på hele workshopen ved NITH i Oslo, sitter i Kristiansand eller indre Troms: velkommen til nettmøte den 16.4 kl 17!

Reklamer

Diskusjon

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: