E-sport, Happenings, Nyheter

Storsatsning i e-sport-miljøet

 

Denne uken har House of Nerds åpning i Oslo og JoinGame har besøkt den kommende e-sport-arenaen. Her vil det bli medlemskap på linje med treningssenter hvor de betalende da kan benytte seg av PC-er, konsoller og arrangementer. Thea Wanger viste oss rundt og fortalte om House of Nerds sine planer.

Gamingrom til leie

– Vi ønsker å inkludere alle; ulike interessefelt, kjønn, alder. I tillegg til abonnementsløsning er stedet mulig å leie til bursdager, uttdrikningslag, konferanser og så videre. Vi har gamingstasjoner, scene og mindre rom til mindre arrangement. Blant annet Playstation-rom.

IMAG0381

Inngangsstasjon til gamingområdet.

IMAG0379

Playstation har blant andre sponset House of Nerds med utstyr.

 

Lokalet er stort og åpent og fortsatt i oppussingsfasen. Gamingstasjonene er på plass og det samme er baren. House of Nerds ønsker også å fokusere på cosplay og bygger en scene til ulike arrangementer. Alt dette er i første etasje mens det i andre etasje skal være forbeholdt etablerte selskaper som for eksempel Microsoft.

 

 

Konkurranser og læring

House of Nerds skal arrangere e-sport-konkurranser og også la spillinteresserte holde på fritt. E-sport er i stor vekst for tiden med nyheter som blant annet Telenorligaen til Gamer.no og TV2s kommende satsning på e-sport.

I tillegg ønsker House of Nerds å gi barn og unge muligheter til å forstå hvordan maskinene og spillene fungerer. Her er det blant annet tenkt sommerskole og samarbeid med Lær Kidsa Koding. Wanger ønsker også at ungdommene skal ha tilbud om å forstå teknologien.

– I tillegg til å la barn og ungdom leke med teknologien er det også viktig at de kan få tilbud om å lære hvordan tingene faktisk fungerer.

IMAG0383

Noen av gamingsstasjonene i PC-seksjonen.

 

Populære youtubere

På fredag skal Prebz og Dennis holde show. Dette ble utsolgt svært raskt og House of Nerds er blitt kontaktet av fortvilte foreldre som ønsket billetter til barna. Prebz og Dennis ble derfor spurt om de kunne gjøre et ekstra show på lørdag, som de sa seg villige til. Her blir det Minecraft-spilling og åpning av House of Nerds sin Minecraft-server.

I tillegg til dette skal House of Nerds også ha Cosplay Valentines-party og events med BX3 Elektroniske Sportsklubb og SMASH Norge. Blant annet skal ProxyFox streame fra House of Nerds.

IMAG0376

Café- og barområdet.

 

Priser om medlemskap kommer nok etterhvert på deres hjemmeside www.houseofnerds.no/

Reklamer

Diskusjon

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: