Happenings, Konferanse, Tema: JoinGame

Video-opptak fra aller siste JoinGame-konferanse

I slutten av september ble den aller siste JoinGame-konferansen holdt. Siden 2007 har prosjektet samlet det norske spillmiljøet og vi ser i dag mer permanente organisasjoner som vi håper vil ta over alle rollene Joingame har hatt!

Konferansen i Trondheim var i samarbeid med IFIP International Conference on Entertainment Computing og åpningen bestod av en spennende keynote fra Floyd Müller om kroppsfunksjoner, aktiviteter og spill.

Norsk spillhistorie

Etter et aktivt åpningsforedrag fra Müller delte konferansen seg, og deltakere hos JoinGame gikk i en annen sal hvor Jørgen Tharaldsen fortsatte med en flott oppsummering av spillnorges historie. Det var til og med så mye som har skjedd at presentasjonen ble todelt! Spesielt spennende var det å se gamle trailere og klipp av fra spil.

JoinGames historie

Tharaldsen ga et flott innblikk i et voksende spillmiljø i Norge. Alf Inge Wang, leder av JoinGame, fortsatte ved å fortelle om JoinGames egne historie og utviklingen vi har sett på våre konferanser og også i spillmiljøene generelt.

Uavhengige og nytenkende

Ole Goethe, førsteamanuensis ved Westerdals Oslo ACT, fortsatte så ved å snakke om indieutviklerne og hvordan de har en egen væremåte, en spesiell drivkraft og uordinære businessmodeller.

Hrafnhildur Jonasdottir, PhD-stipendiat ved Westerdals Oslo ACT, avsluttet konferanseneforedragene ved å snakke om innovasjon!

Helt til slutt arrangerte Alf Inge en quiz med Kahoot! hvor vinnerne fikk trådløs streaminghøyttaler og headset.

Takk

Takk til alle som deltok på konferansen og gjorde det til en flott avslutning! Vi ønsker også å takke alle bidragsytere opp gjennom årene og vi er veldig spente på utviklingen fremover!

JoinGame vil ikke være den samme ressursen som vi har vært, men som nevnt er det flere organisasjoner som har dukket opp som tar over rollene. For å få en bedre oversikt over disse sjekk ut den klistrede (øverste) beskjeden på vår Facebook-side. Her vil du finne linker til de ulike sidene da de ofte er mest aktive på Facebook.

Diskusjon

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: