Skrive for oss?

Du inviteres herved til å skrive på denne bloggen. Det er mye som rører seg i spill-Norge, og en av måtene vi vil synliggjøre det på er via bloggen vår. Du får: muligheten til å nå ut til mange, til å få innspill og kommentarer fra JoinGame-medlemmer og andre som leser bloggen. Del av kunnskap, refleksjoner og erfaringer som andre kan ha god nytte av!

Kanskje vil du skrive et reisebrev fra en konferanse? Brenner du inne med et budskap? Vil du formidle spillforskning i bloggformat? Kanskje vil du fortelle om hva som inspirerer deg i arbeidet med å lage dataspill? Da ønsker vi oss et blogginnlegg fra deg. En ting ber vi om, og det er at du blogger som person og ikke som representant for en bedrift som skal fremme et produkt e.l. Med det mener vi at bloggen ikke skal brukes til ren kommersiell promotering (men vi ser at det kan være grenseland her, så vi  er åpne for diskusjon).

Vi forbeholder oss retten til å redigere i blogginnlegg for økt lesbarhet, eksempelvis ved å legge inn underoverskrifter, heve ut punkter, og rette opp i skrivefeil. Rent prinsipielt må vi operere med et visst kvalitetsnivå på gjesteblogginnleggene som publiseres, de som evt blir avslått skal få begrunnelse. Og la det være sagt: send gjerne inn gjesteblogginnlegg som er ment å provosere og skape debatt!

Tar du utfordringen? Gi en lyd på post [a] joingame dot org om tema, så tar vi kontakt og gir deg skrivetilgang. Ta gjerne også kontakt hvis du vil diskutere en idé, så tar vi det derfra.

Vennlig hilsen,
Kristina Halvorsen
Kommunikasjonsansvarlig og bloggredaktør i JoinGame

Reklamer

Diskusjon

2 kommentarer om “Skrive for oss?

  1. http://www.legalized-dreams.org Laver retro kunst og kunne godt tenke og blogge om grafikk og lyd i dataspill sammenhenger. Ta en titt på siden dersom du ikke tror meg.

    Skrevet av Torgaut Matias Gulliksen | 6. juni 2012, 19:06
    • Hei Torgaut, hyggelig å høre fra deg. Send oss en e-post hvor du utdyper litt, og skriv gjerne noen linjer om deg selv også. Så tar vi det derfra 🙂

      Skrevet av JoinGame | 8. juni 2012, 08:37

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: